58-годишната Марина Янкина падна от 16-ия етаж и загина.Високопоставена служителка на отбраната в Русия е намерена

...
58-годишната Марина Янкина падна от 16-ия етаж и загина.Високопоставена служителка на отбраната в Русия е намерена
Коментари Харесай

Един ключовите финансови шефове за войната в Украйна загина, падайки от 16-ия етаж в Санкт Петербург

58-годишната Марина Янкина падна от 16-ия етаж и почина.

Високопоставена служителка на отбраната в Русия е открита мъртва, откакто е паднала от 16-ия етаж на жилищен блок - следващата мистериозна смърт на почитан чиновник, оповестява „ Дейли мейл “, предава БГНЕС.

58-годишната Марина Янкина е открита от минувач на входа на къща на улица " Замшина " в Санкт Петербург. 

Тя е била основна фигура във финансирането на войната в Украйна. Янкина е била шеф на отдела за финансова поддръжка на Министерството на отбраната за Западния боен окръг, който е тясно обвързван с нашествието.

Миналата седмица генерал-майор Владимир Макаров - съветски военачалник, който неотдавна беше уволнен от Путин - беше открит мъртъв при съмнение за самоубийство.

Преди да се причисли към Западния боен окръг, Янкина работи във Федералната данъчна работа, а също по този начин е била заместник-председател на Комитета по имуществените връзки на Санкт Петербург.

Смята се, че е била в центъра на напъните за увеличение на финансирането на войната, разгърната от Путин преди съвсем една година. Тя е поддържала другарски връзки с висши чиновници в Ленинградска област, покрай Санкт Петербург, родното място на Путин.

In, the head of the financial support department of the Ministry of Defense for the Western District, Marina Yankina, mysteriously fell out of the window.
— NEXTA (@nexta_tv)
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР